LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Wegah Lali Tulus Ati

Capo fret 4

[Intro] : C
                F G C G Am Dm G C

aku F koyo ngene
sing opo G anane
pengen nyenengke C koe
ora G ngerti Am carane
aku kudu Dm pie
aku kudu G pie
ben iso nyenengke C koe

Reff
sepurane yen F awaku
durung iso G dadi opo
sing mbok karepke
C tresnoku kui G akeh Am kurange
pancen aku Dm koyo ngene
G kahanane kui yo mung dinggo C koe

sing tak karepke F koe
nompo aku opo G anane
ojo bandeng C bandeng ke
aku G karo Am liyane
sing jelas Dm tresnaku
mung kanggo G awakmu
tulus ati nggo C sliramu

[Musik] : F G C G Am Dm G C
                 F G C G Am Dm G C

ora popo yen F awakmu
durung biso G dadi opo
sing tak karepke
C tresnamu ora G akeh Am kurang e
sing jelas Dm tresnaku
yo mung kanggo G kangmas
tulus ati ning C awakmu

aku yo mung F nrimo kangmas
ikhlas tekan G mati
bola bali tak C kandani
malah G blenjani Am janji
rasah di Dm baleni
ayo di G lakoni
urip bareng dadi C sjiji
ra sah di F baleni
ayo di G lakoni
urip bareng dadi C siji

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *