LYRIC

Chord | Kunci Gitar |Lirik Lagu Wegah Lali Ikhlas Tak Trimo

[Intro] : G D Em Em D
                C D G
                C D G D Em
                C D G

Ra G nyongko D ngene Em akhire
cinta G sing D tulus G disepelekke
ra C ngerti D masalahe
ra G ngerti D penyebab Em e
C aku D diputus ngono G wae
aku C mung iso D nerimo
kanthi G ikhlas D lego Em wo
C senajan D atiku G loro

G sakiki D aku bakal Em mundur
C tresnoku sing D tulus dadi G ajur
C daripada D keloro
G daripada D ke D sekso
C kabeh kuwi D ikhlas tak G terimo

Reff
C aku tresno D kowe
G kowe tresno Em kae
C nanging tresnoku D ra G mbok gatekke

C aku tresno D kowe
G kowe tresno Em kae
C mugo wae D oleh G gantine

Ra G nyongko D ngene Em akhire
cinta G sing D tulus G disepelekke
ra C ngerti D masalahe
ra G ngerti D penyebab Em e
C aku D diputus ngono G wae
aku C mung iso D nerimo
kanthi G ikhlas D lego Em wo
C senajan D atiku G loro

Musik : C D G Em
               C D G
               C D G Em
               C D G

G sakiki D aku bakal Em mundur
C tresnoku sing D tulus dadi G ajur
C daripada D keloro
G daripada D ke D sekso
C kabeh kuwi D ikhlas tak G terimo

Reff
C aku tresno D kowe
G kowe tresno Em kae
C nanging tresnoku D ra G mbok gatekke

C aku tresno D kowe
G kowe tresno Em kae
C mugo wae D oleh G gantine
C mugo wae D oleh G gantine

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *