LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Via Vallen Ketapang Gilimanuk

[Intro] : C G Am Em
                F C Dm G

ning C selat bali G gilimanuk Am ketapang Em .
kowe F medot Em taline asmoro Dm sa G yang
Em gemetes eluhku barengi A ombak Dm segoro
deres F mili ing pojok plipis G moto

*)
ning C selat bali G gilimanuk Am ketapang
ati F iki mbok Em gawe ra G karuan
Em opo koyo ngene rasane A wong nandang tresno
nanging F nyatane ra tekan G bebrayan

#)
tak Am tompo kanthi ikhlas kabeh Em penjalukmu
tak F trimo nadyan ngejor ati lan G batinku
Am percuma anggenku arep Em ngranggeh lintang
yen F nyatane wengi wes ketundung G awan

Reff
C suwunge atiku mbrebes F mili mikir kowe
mergo ning G ngimpiku jenengmu
tansah C sing ngawe ngawe
angel C ati iki arep ngedohi F tekan sliramu
senadyan G tresno iki pancene
wes C ora nemu restu

F sampek tekan G endi
tak C gowo tresno Am iki
F wedine kegowo G sampek tekan C pati

Musik : C G Am Em
               F Em G
               Em A Dm
               F G C

*)
ning C selat bali G gilimanuk Am ketapang
ati F iki mbok Em gawe ra G karuan
Em opo koyo ngene rasane A wong nandang tresno
nanging F nyatane ra tekan G bebrayan

Reff
C suwunge atiku mbrebes F mili mikir kowe
mergo ning G ngimpiku jenengmu
tansah C sing ngawe ngawe
angel C ati iki arep ngedohi F tekan sliramu
senadyan G tresno iki pancene
wes C ora nemu restu

F sampek tekan G endi
tak C gowo tresno Am iki
F wedine kegowo G sampek tekan C pati

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *