LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Topik Sudirman Saklawase

[Intro] : C Fm C Fm 

C pancen aku ra Fm sempurno
C ijik akeh salah Fm kurange
Em nanging aku  E bakal ngeki Am bahagia
G nganti suk mben Dm nganti tuek
ndunyo mandek G mubeng

Reff
C saklawase
atiku Gm pancen nggo kowe
C ra F bakal G dinggo Gm liyane C .
F percayak G no Em atimu ning Am aku
Dm tresnamu ra bakal dadi G pilu

C saklawase
ragaku Gm pancen nggo kowe
C ngusahak G ke Gm saktekane C .
F wingi G aku Em piyambakan
A sakiki ora Dm bakal
Em mergo Fm kowe G masa Cm depan

Musik : Cm G D# F
               Fm D# D G

mugo Am mugo susah G# seneng
loro C sehat bareng D bareng
aku Dm ora sempurno
nanging Em kowe sempurno
F dadio wong sing F#m bakal
G nyempurnakke uripku E hoo

Reff
C saklawase
atiku Gm pancen nggo kowe
C ra F bakal G dinggo Gm liyane C .
F percayak G no Em atimu ning Am aku
Dm tresnamu ra bakal dadi G pilu

C saklawase
ragaku Gm pancen nggo kowe
C ngusahak G ke Gm saktekane C .
F wingi G aku Em piyambakan
A sakiki ora Dm bakal

Em mergo Fm kowe G hee masa A depan

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *