LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu SKA 86 Sangu Mbesuk

[Intro] : F G C
                F G Am
                F G C G/B Am
                Dm Em Dm G C

                C Em Dm G
                Em Am Dm G C

C Teruntuk kau yang disana
Em Maaf ku rung iso mulih
Dm Aku durung iso G bali
Em Saiki wis dungo’no aku Am ning Gusti
Dm Diparingi sehat lan G akeh C rezeki

C Kudu sabar kudu ngerti
Em Iki wis dadi dalane
Dm Yen nerimo dilakoni G wae
Em Piye meneh yo iki aku Am anane
Rasah Dm mikir sing ora G ora C karuan

Reff
Sing penting F a ku
G wis sungguh C sungguh
Kerjo F golek duit
udu G kanggo Am liyane
Sithik F demi sithik
sing G penting halal C lan G /B berkah Am .
Kanggo Dm sangu mbesuk
Kanggo Em sangu mbesuk
Kanggo Dm urip G mbesuk karo C koe

Musik : C Em Dm G G F
               Em Am Dm G C

C Kudu sabar kudu ngerti
Em Iki wis dadi dalane
Dm Yen nerimo dilakoni G wae
Em Piye meneh yo iki aku Am anane
Rasah Dm mikir sing ora G ora C karuan

Reff
Sing penting F a ku
G wis sungguh C sungguh
Kerjo F golek duit
udu G kanggo Am liyane
Sithik F demi sithik
sing G penting halal C lan G /B berkah Am .
Kanggo Dm sangu mbesuk
Kanggo Em sangu mbesuk
Kanggo Dm urip G mbesuk karo C koe

Sing penting F a ku
G wis sungguh C sungguh
Kerjo F golek duit
udu G kanggo Am liyane
Sithik F demi sithik
sing G penting halal C lan G /B berkah Am .
Kanggo Dm sangu mbesuk
Kanggo Em sangu mbesuk
Kanggo Dm urip G mbesuk karo C koe

[Outro] : G# C

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *