LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Rassteam Kembang Mawar

Capo fret 5

[Intro] : F G C G/B Am G
                F G C

C Atiku tansah F kasmaran
G nalikane lungguh jejer C bebarengan G /B .
Am nyawang endahing Dm kahanan
esem lan G guyonmu nggawe aku C nyaman

C aku pingin F sesandingan
nadyan G batinku mung
mbok anggep C pelampiasan G /B .
Am masalah ati wes Dm tenanan
ojo G mbok anggep aku mung C dolanan

ojo mbok anggep F guyon tresnoku G iki
ojo mbok anggep Em dolanan aku wes Am tenanan
jujur aku wong Dm ra nduwe
muog kowe G iso nompo aku opo C anane

Reff
F kembang G kang dadi Em saksi Am tresnoku
tak Dm perjuangke G tresnoku mung kanggo C kowe
F lagu iki G tak tulis mung Em kanggo Am awakmu
dik Dm ngertio ati iki G kanggo C sliramu

Musik : F G Em Am
               Dm G C
               F G Em Am
               Dm G C

ojo mbok anggep F guyon tresnoku G iki
ojo mbok anggep Em dolanan aku wes Am tenanan
jujur aku wong Dm ra nduwe
muog kowe G iso nompo aku opo C anane

Back to Reff (2x)

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *