LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Om Wawes Tetep Neng Ati

Capo di fret 5
[intro] : C Em Am A
               Dm G
               C Em Dm G

C Banyu Em tibo Am seko A langit
dadi Dm seksi setyoku mung G kanggo kowe
sing Em neng Am atiku
ra bakal Dm iso ilang
senadyan G kowe ngelarani C aku

Em saktenane Am atiku loro
Am nanging Dm gede tresno iki
G luwih seko cidro
Em janjimu neng A aku
wes tak Dm rasake wae
G kuwi kabeh mergo C kowe

Chorus
F aku G isih tresno Em kowe
nganti Am tekan esuk Dm kapan
G sliramu tetep neng C atiku
F senadyan G kowe
ora Em iso dadi sing tak Am karepke
nganti Dm mati kowe G tetep neng C ati
G uuuu

[interlude] : C Em Am A Dm G
                       Em F Dm G C

C Aku Em tansah Am kelingan
A janjimu neng F aku
ra bakal G lungo ninggal crito Em loro
tapi Am nyatane
A kowe ora Dm iso jogo roso iki
G nganti pungkasane C uripku

Em saktenane Am atiku loro
nanging Dm gede tresno iki
G luwih seko cidro
Em janjimu neng A aku
wes tak Dm rasake wae
G kuwi kabeh mergo C kowe

Chorus
F aku G isih tresno Em kowe
nganti Am tekan esuk Dm kapan
G sliramu tetep neng C atiku
F senadyan G kowe
ora Em iso dadi sing tak Am karepke
nganti Dm mati kowe G tetep neng C ati

F aku G isih tresno Em kowe
nganti Am tekan esuk Dm kapan
G sliramu tetep neng C atiku
F senadyan G kowe
ora Em iso dadi sing tak Am karepke
nganti Dm mati kowe G tetep neng C ati
G wooo…o

[outro] : F G Em Am Dm G C (2x)

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *