LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Om Wawes Keno Godho

[intro] : Am G F G C F
               F Em Dm G C G

C wengi kang dadi Am seksi
netes F deres eluhku ning G pipi
C nyeri roso ning Am ati
ngerti F kowe mblenjani G janji,
ngelarani C ati G .

Am nanging aku iso Em sabar lan nerimo
mergo Dm gede roso tresnaku
ning G sliramu

Chorus
wes F terus-terusno
anggonmu G ngapusi aku
wes Em terus-terusno
anggonmu A ngelarani aku
aku Dm wes nepati janji
G setiaku marang C sliramu

aku F wes nyobo nrimo
ngampet F loro neng njero dodo
aku Em wes nyobo lilo
mergo wes A kebacut tresno
Dm ora nyongko, ora ngiro,
G kowe keno godho lanang C liyo G .

[interlude] : C Em Am G
                       F Em Dm G
                       C Em Am G
                       F Em Dm G C

C kuping rung G /B sido Am krungu
G marang F janji-Em janji Dm manismu G .
C omo G /B nganmu mung Am palsu
G jebul F elek Em polah Dm tingkahmu
G ning C mburiku G .

Chorus
wes F terus-terusno
anggonmu G ngapusi aku
wes Em terus-terusno
anggonmu A ngelarani aku
aku Dm wes nepati janji
G setiaku marang C sliramu

aku F wes nyobo nrimo
ngampet G loro neng njero dodo
aku Em wes nyobo lilo
mergo wes A kebacut tresno
Dm ora nyongko, ora ngiro,
G kowe keno godho lanang C liyo

(wes F terus-terusno
anggonmu G ngapusi aku)
wes Em terus-terusno
anggonmu A ngelarani aku
aku Dm wes nepati janji
G setiaku marang C sliramu

aku F wes nyobo nrimo
ngampet G loro neng njero dodo
aku Em wes nyobo lilo
mergo wes A kebacut tresno
Dm ora nyongko, ora ngiro,
G kowe keno godho lanang C liyo

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *