LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Om Wawes Ilang Roso

[intro] : C D B Em Am D G

G Biyen tresnaku Am setengah mati
D Tak patri neng atiku G iki
Em Cahyamu E seng paling tak Am trenani
Ninggalke loro D neng ati,
kowe blenjani G janji

G Biyen bener tak jogo Am atiku,
D biyen bener tak jogo G tresnaku
Em Aku E percoyo marang Am sliramu,
nepati janji D setiamu
ora ninggalke G aku

*)
Ra C butuh D welasmu
Ra B butuh Em tangismu
Aku Am iso gawe D kowe luwih G loro

Reff 1
C Rontok ati D iki Bm nibani E batinku
Am Ilang roso D ninggalke tatu G neng atiku
C Loro ati D iki Bm kelingan E janjimu
Rosoku Am wes lali rosoku D wes mati

[Musik] : Em Bm C D G
                  C D B Em Am D G

Back to *), Reff 1

C Kangmas D nalikane aq iseh
ono neng G atimu
Em Ora E biso bali mring Am sliramu
D lilakno aku G lungo G7 .
Kang C mas D sepurane aku yeng wes
nglarani G atimu
Em Ora bisa E bali mring Am sliramu
D ikhlasno aku G lungo

G7 oo… ra C butuh D welasmu
Ra B butuh Em tangismu
Aku Am iso gawe D kowe luwih G loro

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *