LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Om Wawes Dinggo Bukti

Capo di fret 2
[intro] : F Em D# G C C
               D -A D -A
               D -A

D Umpomo kowe A ngerti roso Bm atiku F#m iki
Senadyan G urip D sesandingan
Nanging Em ati ora A krasan
Wes tak D coba tak A klakoni
Wes tak Bm coba tak F#m ngerteni
Nanging G ati ora D iso kuat
Nyonggo Em loro mergo A omonganmu
Sing nglarani A ati

Chorus
Kowe ora tau G ngrumangsani
A Sing tak lakoni
Yo mung F#m dinggo, dinggo B bukti
Aku nrimi Em kowe opo wae A kahanane
Sewu siji D masalahe
Kowe ora tau iso G ngumumi
A Bakal tak dongakke
Tekan F#m kapan wae mugo B gusti
Isih sayang Em kowe gelem ngandani A kowe
Mugo nyaman karo D liyane

[interlude] : Bm F#m
                       Em A D
                       Em A F#m Bm
                       Em A D Em F#m G
D Urip A iki mung Bm sepisan
F#m Ojo nganti G rusak D seduluran
Senadyan wis Em ra A sesandingan
D Ati A iki tetep Bm sayang
F#m Nanging tresno ra G kudu D duweni
Yen kui Em dalane A .
Kudu tak D lakoni

Chorus
Kowe ora tau G ngrumangsani
A Sing tak lakoni
Yo mung F#m dinggo, dinggo B bukti
Aku nrimi Em kowe opo wae A kahanane
Sewu siji D masalahe
Kowe ora tau iso G ngumumi
A Bakal tak dongakke
Tekan F#m kapan wae mugo B gusti
Isih sayang Em kowe gelem ngandani A kowe
Mugo nyaman karo D liyane

[intro] : A#

Back to Chorus
[outro] : F Em D# G
                Cm A# Gm D# Dm Cm

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *