LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Om Wawes Atiku Jembar Koyo Segoro

Am Aku ra Em nyongko F bakal ngene C akhire
Ra Dm kepikiran dadi G remuk C atiku E .
Am Atiku Em lungkrah
F mergo kahananku C bubrah
Coba tak Dm eling G loromu C neng aku

Am Biyen kowe Em tresno
F malah saiki kowe C lungo
Aku mbok Dm tinggal malah G karo C wong E liyo
Am Nyesek rosone Am dodoku
F trenyuh rasaning C atiku
Kok Dm kowe tego G ninggalke C aku

F Kowe tau ning G uripku,
Em kowe tau neng Am atiku
Dm Ra bakal ilang G rabakal ilang

Reff
C Omonganmu sak Em wetara
marai Am ati A nelangsa
Nanging Dm senajan G atiku C seh tresno
C Bendino mung ngelus Em dodo
kelingan Am jaman A semono
Atiku Dm jembar, G jembar koyo C segoro E .

[intro] : Am Em F C

Am Biyen kowe Em tresno
F malah saiki kowe C lungo
Aku mbok Dm tinggal malah G karo C wong E liyo
Am Nyesek rosone Em dodoku
F trenyuh rasaning C atiku
Kok Dm kowe tego G ninggalke C aku

F Kowe tau ning G uripku
Em kowe tau neng Am atiku
Dm Ra bakal ilang G rabakal ilang

Reff
C Omonganmu sak Em wetara
marai Am ati A nelangsa
Nanging Dm senajan G atiku C seh tresno
C Bendino mung Em ngelus dodo
kelingan Am jaman A semono
Atiku Dm jembar, G jembar koyo C segoro E .

 

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *