LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Olivia Gunawan Leren Sayang

[intro] : C Am F G
               C

C Sayang aku ra kuat Em nggoceki tresnomu
Am Mergane G ijek liar F ati G mu
F Sayang aku G ra sanggup
Em nyonggo Am loro
Seng tak Dm rasakno jero G dodo

[Intro] : C Am F G

C Sayang aku ra kuat Em nggoceki tresnomu
Am Mergane G ijek liar F ati G mu
F Sayang aku G ra sanggup
Em nyonggo Am loro
Seng tak Dm rasakno jero G dodo

Reff
Yen C uwes ora Em sayang
Opo Am ra gelem F matur karo G aku
Ora Em bakal tak Am gondeli tresnomu
Ora F bakal tak G gondeli tresnomu

Yen C uwes ora Em kangen
Iku Am pertondo F atimu wes G bosen
Ono Em wong liyo ning Am jero atimu
Ono F wong liyo sing G ganteni C aku

Musik : C Am F G
               Em Am F G C

C Sayang aku ra kuat Em nggoceki tresnomu
Am Mergane G ijek liar F ati G mu
F Sayang aku G ra sanggup
Em nyonggo Am loro
Seng tak Dm rasakno jero G dodo

Back to Reff (2x)

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *