LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono Rembulan

[intro] : Em Bm C G
               G D/F# Em D G

G Rembulan ing wengi C tansah anyekseni
D Endah paras manis esem lan G guyumu G .    D /F# .
Em Ginambar ing Bm batin
tan C bisa G nglalekke
Am Yekti D nimas
ora ana G liyane D .

G Tatapan netramu C nembus ing atiku
D Agawe aku mung mikirne G sliramu G .    -d /F# .
Em Cahyaning Bm rembulan
kalah C klawan G esemmu
Am Amung D nimas

Reff
Em Hawa ning jero Bm batin
pengin C tansah G sesandhing
Ya C mung karo G nimas,
atiku Am mung kanggo B nimas
Nadyan Am akeh Bm pepalang,
ngalangi C dalan C katresnan
Iku Am pancen dalan G supaya
Am tresna iki D bakal Em kasembadan

[outro] : Em Bm C G
                G D/F# Em D G

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *