LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Intan Rahma Kudune Aku

Capo di fret 6

[Intro] : C G Am Em
                F C Am G C

C uwes tak G cobo
cobo Am ngikhlaske Em kowe
F aku ra C yakin kuat
kuat Dm lehku G ndelokke

C kepiye ra G loro
aku Am wes kadung Em tresno
F malah mbok C tinggal lungo
Am rabi ro wong G liyo

C ninggal G cerito
tanpo Am mutuske Em aku
F iseh ra C nyongko
loro Dm tenan G atiku

C senajan G perih
Am kahanane wis Em ngene
F aku kudu C isoh
nompo Am kenyataa G ne

Em pacaran suwe.. Am urung mesti dadi
F selama iki.. jodone G uwong tak jagani

Reff
C kudune Am aku
sing neng F sanding G mu
koyo Em mbiyen Am janjine
F bebarengan tekan G kene

C suwene Am mlaku
salah F dalan G mu
tak Em gandeng Am mrene
neng kowe Dm malah gandeng G li C yane

C mberebes mili eluh G iki neng pipi
Am jebul sio sio aku Em adoh njogo ati
aku F sing nandar ning aku C sing kudu mundur
mung Am ngunduh paite atiku G mbok gawe ajur

C kok perih ngene rasane G urung percoyo
aku Am lungo sedelo kowe Em gandeng tresno liyo
F kudune aku sing C bersanding neng kono
Am nanging ora ngiro G kenyataane wis bedo

Em pacaran suwe.. Am urung mesti dadi
F selama iki.. jodone G uwong tak jagani

C ninggal G cerito
tanpo Am mutuske Em aku
F iseh ra C nyongko
loro Dm tenan G atiku

C senajan G perih
Am kahanane wis Em ngene
F aku kudu C isoh
nompo Am kenyataa G ne

Em pacaran suwe.. Am urung mesti dadi
F selama iki.. jodone G uwong tak jagani

Reff
C kudune Am aku
sing neng F sanding G mu
koyo Em mbiyen Am janjine
F bebarengan tekan G kene

C suwene Am mlaku
salah F dalan G mu
tak Em gandeng Am mrene
neng kowe Dm malah gandeng G li C yane

[outro] : C

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *