LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Ilux Nitip Rindu

[Intro] : Em D Em
                Em Bm C D Bm Em

Em Ma D nise Em Esemmu
Tansah C Tak Simpen D Ning Njero G Ati
Lan Tak Am Gowo Ning Njero Em Ngimpi
Nganti Am Kapan Bm Kesekso Kangen Em Iki

[Intro] : D Bm Em

Em O D no Em Kamarku
Sing C Tansah Tak D Sawang G Fotomu
Netes Am Eluh Amergo Em Rindu
Ning Am Kene Tansah Bm Ngenteni Em Tekamu

Reff
Aku Mung G Biso
Nitipke Roso D Rindu
Liwat Kerlip C Lintang
Gawe D Tombo Kasmaran G Iki

Saben G Wengiku
Angel Merem D Mripatku
Tansah Pengen C Nyanding
Nyawang D Fotomu
Tak Nggo Sangu G Ngimpi

Musik : Em Am D G
               C D Em

Em Ma D nise Em Esemmu
Tansah C Tak Simpen D Ning Njero G Ati
Lan Tak Am Gowo Ning Njero Em Ngimpi
Nganti Am Kapan Bm Kesekso Kangen Em Iki

[Intro] : D Bm Em

Em O D no Em Kamarku
Sing C Tansah Tak D Sawang G Fotomu
Netes Am Eluh Amergo Em Rindu
Ning Am Kene Tansah Bm Ngenteni Em Tekamu

Reff
Aku Mung G Biso
Nitipke Roso D Rindu
Liwat Kerlip C Lintang
Gawe D Tombo Kasmaran G Iki

Saben G Wengiku
Angel Merem D Mripatku
Tansah Pengen C Nyanding
Nyawang D Fotomu
Tak Nggo Sangu G Ngimpi

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *