LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Evirof Ngempet Kangen

Capo fret 2

[Intro] : C G Am Em F G C

wes C tak tutup
atiku G kanggo Am liyane
F mergo gede C roso
Dm tresnoku iki
G mung karo C kowe

C roso tresno F iki
G tulus lan C suci
Am langit karo Dm bumi
D kang dadi C saksi

F mu..go G gusti
paring C dalan tresno Am iki
Dm aku karo G kowe dadi C siji

C tulung G rungokno
Am suorone Em atiku
F abote C ngempet kangen
D kangenku G marang C sliramu

Reff
Dm sing tak G suwun
C jogonen Am atimu
Dm yen tresnamu G mung karo C aku
Dm endahe G rembulan
kalah C lawan Am esemmu
Dm mung sliramu G separuh C nyowoku

Musik : F G Em Am Dm G C (2x)

wes C tak tutup
atiku G kanggo Am liyane
F mergo gede C roso
Dm tresnoku iki
G mung karo C kowe

C roso tresno F iki
G tulus lan C suci
Am langit karo Dm bumi
D kang dadi C saksi

F mu..go G gusti
paring C dalan tresno Am iki
Dm aku karo G kowe dadi C siji

C tulung G rungokno
Am suorone Em atiku
F abote C ngempet kangen
D kangenku G marang C sliramu

Reff
Dm sing tak G suwun
C jogonen Am atimu
Dm yen tresnamu G mung karo C aku
Dm endahe G rembulan
kalah C lawan Am esemmu
Dm mung sliramu G separuh C nyowoku

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *