LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Deny Caknan Sugeng Dalu

Capo fret 5

[Intro] : Dm G C Am
                Dm G C G

Sugeng C dalu
Am Ati seng G biyen tau C ngelarani
Dm Wes suwe we Em ra F rene
We lungo mung masalah G sepele
We golek C liane G .

Tambah C loro
Dm Yakin we G teko nambahi C sengsoro
Dm Ngrusak Em tatanan F ati
seng wes F pengen lali
G Karo gedhe duwure C balungan C7 mu

*)
Aku wes Dm ora gagas kata F luka
Wes cukup C wingi rapengen C mbaleni
Mario Dm leh mu dolanan F ati
Wes G wayahe we kapok G mblenjani

Reff
Udan F tangise ati
G Saiki wes rodo Em terang
A Masio isih kadang F kelingan
G Kowe seng tak sayang C sayang

C7 Saiki mung F crito loro
G Mpun kadung mbekas ning Em dodo
A Perihe ati seng mbok F paringi
G Wes cukup ra bakal tak C baleni G .

Musik : C F Dm G
Em A Dm G C C7

*)
Aku wes Dm ora gagas kata F luka
Wes cukup C wingi rapengen C mbaleni
Mario Dm leh mu dolanan F ati
Wes G wayahe we kapok G mblenjani

Reff
Udan F tangise ati
G Saiki wes rodo Em terang
A Masio isih kadang F kelingan
G Kowe seng tak sayang C sayang

C7 Saiki mung F crito loro
G Mpun kadung mbekas ning Em dodo
A Perihe ati seng mbok F paringi
G Wes cukup ra bakal tak C baleni G .

perihe F ati sing mbok G paringi
ora tak C baleni

[Outro] : C

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *