LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Denny Caknan Tanpo Tresnamu

[Intro] : F G C G/B Am Dm G

C Mbiyen seneng Em bareng karo Am kowe G .
F mbiyen susah G tetep karo C kowe
A sakiki Dm wis E bedo kowe ro Am wong G liyo
ngambyarno F ngimpiku nyanding G sliramu

C opo kudu Em pasrah Am kahanane G .
F kudu nerimo G karo C putusane
A saktenane Dm ati E iki Am ora G lilo
yen nyawang F sliramu
nyanding wong G liyo

Reff
F segampang G kuwi Em caramu Am .
Dm ngapusi E roso Am atimu G .
F sakiki G aku dewe Em neng Am kene
Dm ming sepi G tanpo C tresnamu

[Intro] : F Em Am Dm E Am G
                F Em Am Dm G C G

C opo kudu Em pasrah  Am kahanane G .
F kudu nerimo G karo C putusane
A saktenane Dm ati E iki Am ora G lilo
yen nyawang F sliramu
nyanding wong G liyo

Reff
F segampang G kuwi Em caramu Am .
Dm ngapusi E roso Am atimu G .
F sakiki G aku dewe Em neng Am kene
Dm ming sepi G tanpo C tresnamu

F kepiye G maneh Em cara Am ku
Dm ngelalekno E esem Am ngguyumu G .
F sakiki G aku dewe Em neng Am kene
Dm ming sepi G tanpo C tresnamu

F sakiki G aku dewe Em neng Am kene
Dm ming sepi G tanpo tanpo F tresnamu
Fm ming sepi G tanpo tanpi C tresnamu

 

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *