LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Bayu G2B Sejatine Tresno

[Intro] : G Em Am D
                G Em Am D

G seberat apapun rintangan
kita kan selalu Em bersama
suka dan Am duka, sedih bahagia
kita kan D selalu berdua

G walau banyak perbedaan di antara kita
tak Em mengurangi rasa cintaku untukmu
karena Am dirimu penjaga hatiku
anugerah D terindah dalam hidupku

G aku kowe tekan selawase
G mergo ati iki wes tak tutup nggo liyane
Em tresno sejatiku wes tak temokne
G mergo amung siji ra ono liyane,
iku Am kowe D hoo ooo

Reff
tulung G sawangen aku ning kene
sing tansah Em setyo ngancani kowe
aku lan Am sliramu bakal tetep nyawiji
nganti tekan D enteke nafas iki

G ibarate rembulan
G bakal sepi ra ono lintang
Em ojo nganti mbok tinggalke
Em wong sing wis tenanan sayang
Am tresno sing nyoto
Am tulus seko nong njero dodo
D ora bakal keno gudo,
D kuwi sejatine tresno

G akeh coro ngungkapke roso sayang
G ora kudu nganggo emas lan berlian
Em mergo bondo kuwi ora dadi ukuran
Em sepiro gedene tresno sing tok perjuangkan
Am senadyan abot pacoban tresnoku kan bertahan
Am kita tak terpisahkan selamanya kan bersama
D hingga tutup usia ku kan selamanya cinta

Musik : G Em Am D

Reff
tulung G sawangen aku ning kene
sing tansah Em setyo ngancani kowe
aku lan Am sliramu bakal tetep nyawiji
nganti tekan D enteke nafas iki

[Outro] : G

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *