LYRIC


Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Always On Kelangan Kowe

[Intro] : F G C Am
                Dm G

C Aku lan G sliramu
Am saiki dadi Em kenangan
F Aku Em neng kene
C kelangan kowe

Ra F bakal tak G lalekke
opo C sing tau tak Am rasakke
Biyen Dm kowe ngucap janji
G Saiki kok blenjani

C Roso C iki
wes Am kebacut Am jero
F Nanging Em kabeh
C ora sesuai

F Kowe mileh G uwes
C rasane Am loro
Aku Dm neng kene
beraharap G atimu bali

Reff
Loro Am neng ati
nyawang Em sliramu
Gandeng F wong liyo
netes C eluhku G iki
Coba Am tak ikhlaske
opo sing Em wes dalane
F Kelangan kowe
remuk C roso neng G ati

Musik : F C Am G

F Kowe mileh G uwes
C rasane Am loro
Aku Dm neng kene
beraharap G atimu bali

Reff
Loro Am neng ati
nyawang Em sliramu
Gandeng F wong liyo
netes C eluhku G iki
Coba Am tak ikhlaske
opo sing Em wes dalane
F Kelangan kowe
remuk C roso neng G ati
F kelangan kowe
C remuk Am rosone G ati
Dm kelangan kowe
G remuk roso neng C ati

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *