LYRIC

Chord | Kunci Gitar | Lirik Lagu Abah Lala Kudu Bali

[Intro] : C Dm G C
               Am Em F G C

Ra C kroso Em wes Am setahun
aku F lungo adoh ono G kene
rino C wengi Em nyambut Am gawe
nadyan F sayah ra banget tak G rasakke

kanggo F kluargo
sing tak Em tresnani ning Am ndeso
anti Dm sambat tetep G digawe C semangat C7 .

karo F ndedungo
nyuwun Em marang kang Am kuoso
ayem Dm tentrem ben biso G uripe C mulyo

[Intro] : F G C Am
               Dm G C

Reff
Am Iki wis Em wayahe
bali F ning omah G kumpul C kluargane
Am kangen ro Em kancane
F gegojekan G guyon ning C desane

Dm ibarat G kebo
mesti Em bali ning Am kandange
Dm iso bali wong tuo G seneng C atine

Dm ora kudu G bondo
sing gawe Em seneng wong Am tuo
Dm nanging kumpul  ing G dino C riyoyo

Musik : C Dm G C
               Am Em F G C

Ra C kroso Em wes Am setahun
aku F lungo adoh ono G kene
rino C wengi Em nyambut Am gawe
nadyan F sayah ra banget tak G rasakke

kanggo F kluargo
sing tak Em tresnani ning Am ndeso
anti Dm sambat tetep G digawe C semangat C7 .

karo F ndedungo
nyuwun Em marang kang Am kuoso
ayem Dm tentrem ben biso G uripe C mulyo

[Intro] : F G C Am
               Dm G C

Reff
Am Iki wis Em wayahe
bali F ning omah G kumpul C kluargane
Am kangen ro Em kancane
F gegojekan G guyon ning C desane

Dm ibarat G kebo
mesti Em bali ning Am kandange
Dm iso bali wong tuo G seneng C atine

Dm ora kudu G bondo
sing gawe Em seneng wong Am tuo
Dm nanging kumpul  ing G dino C riyoyo

Added by

Lirik Lagu

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *